2015 m. gegužės 23 d., šeštadienis

Interjeras modernus butas dizaino studija

Interjeras modernus butas dizaino studija


Interjeras modernus butas dizaino studija

Interjeras modernus butas dizaino studija

Funkcinis dizainas derinamas su moderniu stiliumi - algoritmas, kuris leidžia sukurti komfortišką interjerą. Savininkai kreipėsi į specialistų, dirbančių remiantis su šiurkščiu finišo virimo buto transformacijos, ir po 10 mėnesių nuo statybos ir apdailos visų priemonių, buvo baigtas paskutinis dedamas dekoratyviniai akcentai ir baigė audinys dekoro. Svarbu Touch, suteikti interjerą "Royal" charakteris, pradėjo dažymas, kuriame pirmuoju smuiku grojo violetinė.

Interjeras modernus butas dizaino studija

Bendras plotas - 80,0 m², gyvenamasis plotas - 54,8 kvadratinių metrų. Išplanavimas

Interjeras modernus butas dizaino studija

Kaip dažnai atsitinka, nepaisant laisvo plano ir galimybių, kurias siūlo šios struktūros, ir savininkai ir dizaineriai, visada bus "grubus". Originalus projektas turėjo trūkumų, susijusių su vietos ir dydžio ventiliacijos ortakiais, kad netinkamai suvirintų vamzdžių vandentiekio buvimą. Šie trūkumai yra pašalinami tinkamu laiku ir per trumpą laiką. Nemokama planavimas sukūrė studija erdvę, Jungtinė gyvenamasis kambarys, virtuvė ir prieškambaris, ir yra visiškai savarankiškas miegamasis, vaikų ir vonios kambarys.

Kaip dizaino pagrindas pasirinktas lakoniškas modernus stilius su ryškiais spalviniais akcentais. Tuo pakankamai suvaržytas Bendra informacija spalvų paletę (balta, smėlio, šokolado spalvos), įskaitant mėlyna ir rožinė, pagal architektų, jis atspindi maištingą prigimtį butų savininkų. Fuksija - interjero dizaino tendencijos. Jo violetiniai atspalviai, net ir menkais kiekiais, kad buto vaizdas išraiškingas ir iškilmingai. Ši estetinė aiškumas - pasekmė parengė funkcionalumą kiekvieno struktūrinio ir dekoratyvinių elementų, pasirinko ypač atsargiai.

    Virtuvė. Plotas - 6,0 m². Baras skaitiklis sukurtas autoriaus eskizus projektavimo studijoje Modernus vaizdas. Prietaisai - Miele "(Vokietija); Gorenie (Slovėnija)

    Svetainė. Plotas - 17,2 kvadratinių metrų. Sofa - Natuzzi "(Italija). Fotelis - Mesegue (Ispanija). Kilimas - "Tiffany" (Belgija). Užuolaidos - ANWO (Lenkija)

    Prieškambario. Plotas - 3,2 m². Šios grindys išklotos granito iš Italon (Rusija). Built-in šviesos technikos - PAULMANN (Vokietija). Oro kondicionavimas - LG (Pietų Korėja)

    Vaikai. Plotas - 17,9 kvadratinių metrų. Fotelis, sofos, Baldai - Mesegue (Ispanija). Kilimas - "Tiffany" (Belgija). Žvakidė ir sconces - MARSET (Ispanija)

    Miegamajame. Plotas - 13,7 kvadratinių metrų. Nakvynė - Natuzzi, modelis Dolcevita (Italija). Šviestuvai - El Torrent (Ispanija). Užuolaidos - ANWO (Lenkija). Krūtinės - ALF (Italija)

    Vonios kambarys. Plotas - 6,1 m². Akrilinės vonios - Riho (Čekija). Santechnika - IDO (Suomija). Maišytuvai - Grohe, Hansgrohe (Vokietija)

Gyvenamasis kambarys yra įrėmintas glaustai ir yra padalintas į keletą funkcinių sričių. Sofa-lova ir mažas staliukas iš Natuzzi Italijos gamykla įsikūrusi priešais kompiuterio ir kėdės. Švelnumas ir paprastos formos priėmimo interjero sluoksniuotos šviesą su stiklo rutuliukai. Šviesa atsispindi ne kartą skaidrių segmentų, sukuria spalvotus atspindžius. Translucent struktūros pasidalinti kambarį ir lodžija, izoliaciją įrengiant oro konvektorius šildymo ir minimaliai apstatytas.

Animaciniai virtuvė - mažas (2,5 x 1,6 m), todėl jos plotas naudojamas maksimaliai. Vienkartinės eilės korpusiniai baldai pastatė Stambūs namų apyvokos prietaisai ir keramikos viryklės su orkaite. Baras skaitiklis, pagamintas iš eskizų architektų, su stalviršio pagamintas iš dirbtinio akmens įrengta papildoma saugojimui. Baldiniai spalvų aukštos baro kėdės iš Italijos gamykloje Fenice atitinka tonas šešėliai fasadai sienos spintos. Forma audinio lubų Lighting, barų ir gipso lubų daugiausia stačiakampio dizainas pabrėžia lakoniškas ir funkcionalią prigimtį ploto dizainas. Šildymo sistema pagerėjo, turimi radiatoriai pakeičiami geresnių ir efektyvesnių modelių iš vokiečių kompanijos Zehnder. Be to, sistema yra įdiegta "šiltas grindis" virtuvėje ir vonios kambarys.