2015 m. gegužės 24 d., sekmadienis

Buto interjerą jaunai porai

Buto interjerą jaunai porai

Butas yra įsikūręs vienoje iš atokių želdynų interjero dizaino studijos. Prieš autoriai buvo užginčytos sukurti jauna pora dizaino projektą, kuriame interjero turėtų atspindėti ramus ramus natūralią aplinką, taip pat užpildyti būsto lakoniškas baldus ir modernaus meno.

Buto interjerą jaunai porai

Bendras plotas - 139,0 kvadratinių metrų.

Buto interjerą jaunai porai

Planavimas tradiciškai suteikia padalijimą į dvi zonas: visuomenei (gyvenamasis kambarys, valgykla) ir įsikūręs ramioje dalis privačiame bute (miegamasis, vaikų darželio). Prieangis ir puošnus atrodo per keletą dekoravimo technikų derinys - šviesios dizainas, dideli veidrodžiai ir pažymėti, išraiškingų paveikslų. Interjero dizainas svetainė sėkmingai subalansuoti šaltas ir šiltas atspalvių. Dauguma baldai, pagaminti pagal individualų autoriaus eskizus šiuo konkrečiu objektu, pavyzdžiui, tomų biblioteka su stumdomomis stiklo durys - bendras kambarys, didelis spintos - fojė.

Buto interjerą jaunai porai

Ant paprasto sienos fone miegamasis yra ypač įspūdingas žvilgsnis spalvos tekstilės panelė yra už galvūgalio. Vonios kambarys yra papuoštas tuo pačiu šviesos spektrą. Čia mes turime taikyti projekto susijusią konceptualų sprendimas - paslėpta kanalizacijos vamzdį viename iš stulpelių, su dekoratyvinę funkciją. Vaikų kambario prižiūrimi neutralių spalvų - ateityje ji tinka tiek berniukams, tiek ir mergaitėms.

Buto interjeras, alsuoja šiuolaikinių baldų ir suprojektuotas subtilus pastelinių atspalvių natūralių spalvų, atrodo stilingas ir elegantiškas.