2015 m. gegužės 23 d., šeštadienis

Modernus interjeras bute

Modernus interjeras bute


Interjero butai

Modernus interjeras bute
Modernus interjeras bute
Savininkai kreipėsi į trijų kambarių butas su dizainerio nori sukurti jaukią šiuolaikišką interjerą su neįprastų spalvų ir lubos be rudos ir smėlio spalvos tonai. Rezultatas yra stilingas, dėmesys detalėms gyvenimo erdvė, kurioje jie jaučiasi patogiai su visais šeimos nariais. "Vizitinė kortelė" projektas - apskritimų ir sklandžiai linijas tema, yra visur atsižvelgiant į lubų apdaila, baldų ir įrengimų forma.

Modernus interjeras bute
Modernus interjeras bute
Bendras plotas - 140,0 m², gyvenamasis plotas - 85,0 kvadratinių metrų.

Modernus interjeras bute
Modernus interjeras bute
Butas yra naujame monolitinis namas iš pradžių buvo nemokamą planą, ten buvo tik laikančiosios sienos. Vienas iš jų, su dviem angomis, ir pasiūlė, funkcinio zonavimo virtuvės idėja su centrinę vietą. Nuo salėje jūs galite įvesti arba tiesiogiai į kambarį arba per į virtuvę salėje, o iš ten atgal į kambarį. Tai apskritas judėjimas ne tik padarė intrigos ir dinamiką erdvės plėtrai, bet ir nustatomas interjero dizainas su sklandžiai, apvalios formos ir linijų.

Privatumo zonos išplanavimas iš dalies pakeistas - miegamasis ir vaikų panaikintas. Be to, abu šie kambarių padidėjo stiklo plotas, kuriame langus, pradedant nuo grindų. Tai leidžia padaryti kambario lengvesni. Tamsiai dalys buto, atokiau nuo langų, pateikiami du vonios kambariai ir rūbinė.

    Gyvenimas-valgomasis. Plotas - 20,4 kvadratinių metrų. Baldai - Aksominė (Italija); BoConcept (Danija). Masyvi lenta - Coswick (Baltarusija / Kanada). Fono paveikslėliai - Bėrimas (Vokietija)

    Virtuvė. Plotas - 15,4 kvadratinių metrų. Virtuvės rinkinys - "Virtuvės miestas" (Rusija). Porceliano - KERAMA MARAZZI (Rusija). Apšvietimas - Šviesos žvaigždė (Italija)

    Prieškambario. Plotas - 7,3 metrai. Žybt - Dreamland "(Rusija). Porceliano - KERAMA MARAZZI (Rusija). Dekoratyviniai dažai - dekoro centras "X-DECO (Maskva)

    Vaikai. Plotas - 16,4 kvadratinių metrų. Baldai - Infanzia (Lenkija). Apšvietimas - Šviesos žvaigždė (Italija). Masyvi lenta - Coswick (Baltarusija / Kanada)

    Miegamajame. Plotas - 23,5 kvadratinių metrų. Baldai - mobel & Zeit "(Rusija). Vitražas - seminaras Svetlana Mikhailova (Maskva). Tapetai - "Carl Robinsonas (JAV)

    WC kambarys. Plotas - 3,5 metrai. Grindys ir sienos: terakotos plytelės - Laimėk pamesa (Ispanija). Santechnika - salonas "Spalva ir stilius" (Maskva)

Visuose kambariuose yra vizualiai susijungė su keliais dizaino triukų. Pirma, visada naudokite šviesos spalvų paletę vizualiai išplėsti erdvę. Gyvenamasis kambarys yra šviesus akcentai pagyvina turkis ir Blue pagrindą, virtuvėje - juoda, o į vaikų - alyvuogių, vonios kambarys - alyvinė.

Antrasis metodas, kartojamas visuose kambariuose - tai diskretiškas įtraukimas medžiagos ir daiktai su blizgiu tekstūros, kurti įdomius apšvietimo efektų. Be stiklo ir veidrodžio durų ir fasadų tapybos spintos interjeras bute yra detales, pavyzdžiui, perlų fasadų virtuvės liustra kristalais fojė, mozaika su kristalų svečių vonios kambarys ir kt.

Lengvas, erdvus aplinka pabrėžė tarpdisciplininiu dirbtinis apšvietimas, nustatyti skirtingus apšvietimo scenarijus. Liemenėlė, built-in apšvietimas, apšvietimo nišos žėrintis kadruoti nuotraukas prieškambario, fragmentai permatomas ruožas lubų - visa tai leidžia imituoti interjero nuotaiką.

Projektas įgyvendintas daug įdomių idėjų. Taigi, pavyzdžiui, lubų ratas pertraukdavo su originaliais srieginių įdėklų darbo klirensui. Elektrinis židinys yra integruotas į bendrą sudėtį plazminis televizorius, ir žemų dažnių drovnitsa. Virtuvės kriauklė yra dislokuota prie lango ieškoti ne prieš sieną. Baras skaitiklis pagaminti iš stiklo, todėl šviesa, kuri nėra griozdai erdvę. Dažytos vidaus sukurta dirbtuvėse nterjero dizaino studijos.