2015 m. gegužės 25 d., pirmadienis

Iš dviejų lygių studijoje dizainas

Iš dviejų lygių studijoje dizainas

 Interjero namą įgijo futuristinis garso dėka originalaus aiškinimo minimalizmo. Jis pastatytas ant glaustą ir dinamiška, išraiškingų linijų derinys. Deriniai įvairių apdailos ir tekstūrų - akmens, medžio, stiklo ir veidrodžių - sukurti išraiškingus kontrastus tarp masyvi ir lengvumo, elegancijos ir žiaurumo. Ypatingas dėmesys skiriamas projekto apšvietimo sistemos: keičiasi apšvietimo scenas nustatytus daugiabučių skirtingų nuotaikų.

dviejų lygių studijoje dizainas

Bendras plotas - 91,7 m², gyvenamasis plotas - 79,5 kvadratinių metrų.

Interjero dizainas koncepcija grindžiama aiškiais geometrinių formų, veidrodis ir stiklo paviršių, tirpinant funkcinės apimties ribas ir žaisti spalvos apšvietimas derinys. Pirmas aukštas - studija, kuri yra bendra erdvė salės, gyvenamasis kambarys ir virtuvė ir valgomojo zona, linkęs stačiakampio kontūrą - nuo baldų ir apšvietimo mažiausios detalės, žemyn prie durų rankenos.

dviejų lygių studijoje dizainas

Įdomus komponentas dizainas - grindų tirpalu. Iki remonto tarp virtuvės ir gyvenamojo kambario ten buvo mažas žingsnis. Architektas nusprendė atsisakyti vertikalią zonavimas. Aukštis 180 mm išlygino nustatant grindų su dvigubu dugnu skirtumas: salės perimetrą įrengtas nišą sutapo skaidraus stiklo-TRIPLEX su jungiamųjų siūlių minimumo, jo apačioje pripildyta akmenukai krištolo sienas puošia veidrodis intarpais ir pridėtinės apšvietimas. Atsižvelgiant į stačiakampių nišų centre išdėstyti medžio masyvo denio.

Vaizdinė sienos lubos, o tradicinis. Trijų pakopų sistema buvo sukurtas tuo, kad esamos I-šviesų santvaros padengta vienu plokštumos suspenduotų struktūrą. Dalis spindulių patys sąmoningai paliktas atviras, jie nudažyti tamsios spalvos, kuris didina architektūros manufacturability, ir atkreipia dėmesį į iš senų ir naujų interjero dizaino studijos tęstinumą.

dviejų lygių studijoje dizainas

Neįprastos dekoratyvinės lubų elementas laminuotos vandeniui faneros, medalio kaspinu ir LED imituoja bangos pabrėžia savitumą studija vienija interjerą, kuriame savo ritmą.

Įėjimo zonoje, taip pat įrėminti LED apšvietimas aplink durų perimetrą, kuris suteikia jai protingas ir "Erdvė" vaizdas vienu metu. Tai kompoziciškai susiję su horizontaliomis linijomis stiklo lentynos su built-in šviesas ir apatinėje eilutėje spintos po baltu matiniu stiklu. Projekto autorius numatė naudodami nykščius kaip papildomą baldą, kai svečiai atvyksta galimybę.

dviejų lygių studijoje dizainas

Vienas iš pagrindinių idėjos architekto buvo sukurti kitą spalvą scenarijai yra naudojamas, priklausomai nuo dienos ir nuotaikos metu, todėl apšvietimas spalva gali būti pakeista, nurodant jokių atspalvių: nuo šalčio - balta ir mėlyna - sušilti - raudonos ir oranžinės spalvos, o taip pat, kaip intensyvus - mėlyna, žalia ir violetinė. Vakare ar naktį, kai pagrindinė lemputė nedega yra įdomių poveikis, visiškai transformuoja interjerą.

Išskirtinis virtuvė, suprojektuotas architekto brėžinius, atlikti specialistai VERONA MOBILI. Jis jungia privataus virtuvė ir spintos funkcijas. Darbo sritis su "prijuostė" šviesos marmuro ir viršuje, pagamintas iš juodo dirbtinio akmens suteikia skulptūrinių nišų sienos įspūdį, buvo izoliuotas nuo vienos plokštumos su frontuose baltos matinio stiklo ir veidrodžių spintos. Sienos puošia viršaus iki lubų veidrodis intarpais teikti papildomą šviesą vakare ir net vizualiai išplėsti erdvę.

Countertop baras, pagamintos iš tos pačios medžiagos kaip ir virtuvės Countertop, remiantis laminuoto stiklo su savo apšvietimas. Tvirtinimo stiklo suprojektuotas projekto autorius metodas.

    1. studija. Plotas - 49,1 kvadratinių metrų. Elektrinis židinys - Dimplex (Airija), TD "Baltosios gvardijos" (Maskva). Keraminės plytelės - salonas interjero dizaino studijos  MENO CENTRAS (Maskva)

    2. studija. Vaizdas į gyvenamojo ploto. Kopėčios - "S. KVADRAT ™ LAIPTAI" (Rusija). Pakabos dizaino stovas lubos - Menai Gamtos (Rusija)

    3. studija. Virtuvė-valgomasis. Vaizdas iš gyvenamojo kambario į valgomasis grupei. Įmontuojami baldai ir virtuvės - Verona MOBILI (Rusija). Buitinė technika - AEG (Vokietija)

    4. miegamajame. Plotas - 19,0 kvadratinių metrų. Įmontuojami baldai - Verona MOBILI (Rusija). Sienų apdaila - "laukiniai akmuo" (Rusija). Electroaccessories - Gira (Vokietija)

    5. kabinetas. Plotas - 11,4 kvadratinių metrų. Sienų apdaila - "laukiniai akmuo" (Rusija). Stoglangiai - VELUX (Danija). Įmontuojami baldai - Verona MOBILI (Rusija). Lentelė - IKEA (Švedija)

    6. svečių vonios kambarys. Plotas - 1,6 metrai. Marmuras - "Miestas Masters" (Sankt Peterburgas). Santechnika - okso (Italija). Electroaccessories - Gira (Vokietija)

Poilsio zonos su griežta minimalistinio baldų dedamas į priešingą pusę, šalia balkonu. Kartu portalo perimetrą ir užsitikrino veidrodis audiniu palengvinti didesnio skverbtis dienos šviesoje iš gatvės ir atveria papildomą apžvalgą miesto panorama. Taip pat yra stilingas židinys su plačiu portale, plytelių su grubus tekstūros: jis prisideda prie miesto butų motyvų jaukus Country House dizainą.

Elegantiškas spiraliniai laiptai harmonijoje su banguotu plastiškumo riba. Jo rėmas ir korpusas yra pagamintas iš šlifuoto aliuminio, žingsnis - balintas ąžuolas. Prie laiptų pastatytų į sieninį vertikalios LED juosta: įjungus jis dėmes įvairių spalvų aliuminio, sukuria nerealumo poveikį. Nors pirmame aukšte yra suprojektuotas kaip studijoje, kur galite gauti lankytojų ir organizuoti šalis, antrą sprendimą dėl palėpėje forma ir turi asmeninės erdvės pobūdį. Šis planavimo koncepcija taip pat atsispindi interjero geometrija. Pirmame aukšte yra pastatytas ant stačiakampių kartu, o viršuje daugiausia nugalėjo apskritimo temą.

Šilumos ir komforto atsižvelgiant į antrame aukšte dizaino jausmas pareikšti apdailos medžiagų natūralios kilmės - išmušimas medį, susiduria su galine sienele laukinių akmuo, "denis" grindys plačias lentas. Stogo langai suteikia daug natūralios šviesos.

Pagrindinis dėmesys iš pirmame aukšte interjeras buvo įmontuota spinta, knygų spinta su atviromis ir uždarų lentynų, yra baigtas, nepriekaištinga kompozicija. Sukurta kvadratinių modulinės, ji susideda iš ąžuolo ir vybelenennogo fasadai puošia wenge lukštu rėmo.

Lengvumo ir lengvumo interjero tema toliau apvalus skaidrus kėdė kabo ant grandinės dalies sutampa. Jis pakartojo lubų šviesos su kamuoliukus matinio stiklo forma. Vonios kuriuo mozaika su perėjimu iš tamsių į šviesius tonus apdaila sukuria krioklio iliuziją. Svečių vonios kambarys yra papuoštas su elementais Art Deco stiliaus, priešingai minimalistinio formos studijoje.