2015 m. gegužės 24 d., sekmadienis

Buto interjeras klasikos stiliaus

Buto interjeras klasikos stiliaus

Butų savininkai pasitiki interjero dizaino studijos, kuris sudarė palankias sąlygas už vaizduojamą objektą kūrimą. Autorius panaudojo visas erdvės savybes ir pristatė juos į naudingiausio šviesos. Be pastangų, kad būtų pasiektas geriausias rezultatas, ji atsižvelgė į net mažiausios niuansų. Pavyzdžiui, interjero dizainas pripildytas natūralios šviesos per dieną, vakare nepraranda savo žavesio dėl to, kad gerai apgalvota apšvietimo scenarijus.

Buto interjeras klasikos stiliaus

Bendras plotas - 215,5 m², gyvenamasis plotas - 117,8 kvadratinių metrų.
Buto interjeras sukurtas sutuoktinių pora su vaiku, įgijo asmenybė yra daugiausia dėl to, kad klientai yra tiesiogiai dalyvauja jos plėtrą. Komfortą, pagal interjeras dizainerio - vienas iš svarbiausių aspektų sukuriant gyvenimo aplinką.

Buto interjeras klasikos stiliaus

Visi kambariai yra dekoruoti iš Italijos vila stiliaus. Dizaineris kreipėsi į klasikinės win-win, sukurti gana intymus, bet tuo pačiu metu prabangaus erdvėje su tradiciniu stiliumi tinkas. Planavimas sprendimas sujungia gyvenamasis kambarys, virtuvė ir valgomasis. Tačiau jie funkciškai rajonas, padėjo sugrupuoti pagal paskirtį baldai, mažas disko skiriantį gaminimo vieta ir sofa. Posėdžio kambario interjeras papildo dviejų mažų stulpelių. Korinto sostinės, izoliuota tamsus tonas, harmoningai derinama su kai kuriais dekoro elementų - dalys šviestuvai ir gėlių raštas ant sofos apmušalų.

Buto interjeras klasikos stiliaus

Gyvenamasis kambarys, kaip ir kitų patalpų bute, skirtos pastelinių atspalvių. Nuo baltos reljefinės puošybos sienų ir lubų vyrauja rezonuoja su kai kuriais baldais vienetų. Lengvumo jausmas išlieka tapetai ir tekstilės. Prabangūs audiniai pasirenkami aukštos kokybės, todėl jie ne tik labai praturtinti dekoro, bet ir praktiška, dėl ilgalaikio naudojimo galimybę.

    Svetainė. Plotas - 37,4 kvadratinių metrų. Baldai - Pregno BM Stilius (Italija). Šviestuvai - Sylcom (Italija). Interjero erdvė poilsiui puošia dvi kolonos ir tinkas

    Virtuvė-valgomasis. Plotas - 19,4 kvadratinių metrų. Baldai - Laboratorio Italiano (Italija). Countertop - "Akmens fabrikas" (Rusija). Virtuvės plotas grindų plytelėmis

    Kabinetas. Plotas - 14,3 kvadratinių metrų. Baldai - Pregno, Zanaboni (visi - Italija). Kambaryje yra dvi zonas - patogi vieta dirbti ir patogus - atsipalaiduoti

    Kambarių dukra. Plotas - 32,0 kvadratinių metrų. Baldai - Halio BM Stilius (visi - Italija). Fretwork - "Idealus dekoras" (Rusija). Šviestuvai - FAUSTIG (Italija)

    Miegamajame. Plotas - 34,1 kvadratinių metrų. Baldai - Zanaboni, Ezio Bellotti, TOSCONOVA (visi - Italija). Fono paveikslėliai - Piterra (Rusija). Ryškios spalvos interjere prisidėti prie poilsiui

    Vonios kambarys. Plotas - 6,9 metrai. Baldai - Mobili Di Castello (Italija). Šviestuvai - ACF (Italija). Padaryti Patalpų daroma tuo pačiu stiliumi, kaip visą butą

Virtuvė yra labai įdomus elementas - stalviršis pagamintas iš natūralaus mėlyna pilka marmuro. Kadangi jis yra pagamintas, ir palangės. Projekto autorius mėgsta naudoti natūralias medžiagas vidaus apdailai, kodėl jie yra labiau rafinuotas ir patogus. Baldai kokybės italų ženklai pagaminti laikantis tradicijų. Kaip ir kitose srityse, virtuvėje dominuoja balta, atskiesti su minkštais pastelinių atspalvių ir greta su šviesos parketlentes.

Miegamasis turi dalyvauti klasikinių elementų dizainerio baldai ir apdaila, sukurti komforto ir atsipalaidavimo atmosferą. Minkšti stende lovos, prabangių lova spintos, stalinės lempos, pagamintas tuo pačiu stiliumi su grindų lempos - visi remti abiejų klientams norą ir projekto naudingiausias Naudojimo gyvenamajame rajone tradicinis italų stiliaus autorius. Taip pat yra stalas inkrustuotas skirtingų miške, pagaminti Italijos įmonėje. Ji suteikia kambario asmenybę.

Mažas biuro patalpos skirta daugiau kontrasto spalvų, su tamsaus medžio įtraukimo į spintelę dekoro. Ryškus lakoniškas buveinė yra kambario pagrįsta ne tik dydis, bet jo tikslas - visų pirma yra būtina užtikrinti patogias darbo sąlygas. Nuo per kambarį biure, galite grįžti į salę puošmena, kuri buvo puikiai padaryta lauko ornamentu, atkartodamas apie veidrodį sienų masyvi rėmo.

Kambarys dukra, kuri galų gale Suite kambarių, lubų apdaila įvairaus elegancija natūra: šviesos tinkas kartu su šviestuvai harmonijoje su koralų audinių užuolaidos ir apmušalai. Patogumas miegamajame padėti išlaikyti permatomas užuolaidas, kuriant aplinkos šviesa, malonus akiai poveikį.

Atsižvelgiant į vonios dizaineris dizainas naudoja tamsioje, sočiųjų spalvų, paliekant tik baltas baldų ir santechnikos elementus. Dizainas erdvė atitinka bendrą stilių butą.