2015 m. gegužės 25 d., pirmadienis

Buto interjeras angliško stiliaus

Buto interjeras angliško stiliaus

 Atsižvelgiant į angliško stiliaus, projekto autorius, interjero dizaino studijos, pridėti akcentus ir detales konkrečius provence interjerus. Paprastas spalvos sienos sočiųjų spalvų tradiciniu dryžuotas tapetai su gėlių modelio, arba, amžius medžiagos, baldai pagaminti pagal dizainerių, menas tapyba ir išskirtinį tekstilės yra sujungti į buto interjeras dizainas į nuoseklią kompoziciją.

Bendras plotas - 131,1 m², gyvenamasis plotas - 74,7 kvadratinių metrų.

Buto interjeras angliško stiliaus

Maketas interjero dizaino studijos "iš abiejų pusių" sukūrė iš salės ir klasikinis komplektą su kintamosios portalai ir vietą jame paveikslų kolekciją savininkas koridorių, surengė meno galerijoje rūšiuoti. Vienas iš būdingiausių metodų sienos dekoro anglų interjerą - platus grindjuoste ir nespalvoto tapyba. Tai yra papuoštas fojė sieną ir viešoje butą. Apatinė dalis sienų puošia pločio baltos grindjuostės, išdėstyti vienas virš kito. Iš esmės ji naudojama sienų sklandžiai dažai Dulux sudėtingos sočiųjų mėlyna-pilka spalva. Cilindriniai armatūra Possoni skaidraus stiklo įrėmintas metalo elementų, imituojant kalimo.

Svetainė, valgomasis ir virtuvė yra vienoje erdvėje rajonas priemonėmis apšvietimo ir išdėstymas baldai. Televizija centras sritis paskirta apvalios šilko kilimą. Tai - arbata stalas su sukamaisiais stiklo viršuje, įrėminti medžių. Virš stalo - klasikinis sietynas su audinio atspalvių ir stiklo pakabukų. Minkštas grupę sudaro "imperijos" kėdė su smėlio ir sofa minkštų Treci SALOTTI pistacijų atspalvį su dideliu gėlių modelis, Provanso stiliaus. Mediniai baldai, yra dviejų spalvų - rudos ir juodos spalvos įvairių kombinacijų.

Buto interjeras angliško stiliaus

Tarp valgomuoju ir virtuve riba yra pažymėta, visų pirma, grindų danga: visuose kambariuose - vienpusės šalinės juostos TOPWOOD medžio masyvo ąžuolo spalva "antikvariniai sidabro" virtuvėje - smėlio ir pilkos spalvos plytelės su senovinių sienų. "Sala" į virtuvę centras atlieka kelias funkcijas. Dalis jų susiduria su valgomasis, vitrina su apšvietimu - tai eksponuojami patiekalų; baigiasi erdvėje už valgius. Sunku smėlio pilka virtuvės fasadai kontrastuoja su juoda Cokolinės. Stalviršis "salos" ir darbo patalpos, taip pat "prijuostė" į tiesinį pagamintas iš dirbtinio akmens inkrustuotų forma.

Vienas iš patogiausių vietų Butas - iš salės dalyje, žaisti bibliotekos ir rekreacinių teritorijų vaidmenį. Tarp dviejų tradicinių vitrinos su niekučių ir indai yra odininkas linksmas šviesus pistacijų spalvos su stiklinėmis durelėmis. Kombainai erdvė Veidrodis Pasirinktinis Designed by apvalių dažytos paukščių ir gėlių rėmo.

Buto interjeras angliško stiliaus

Vaikų kambario yra liniuotas su šviesiai smėlio spalvos tapetai su tipiškas anglų gėlių modelio. Baldai - lova, sofa-lova, spintelės, stalas spalvos balintas ąžuolas su akcentais pistacijų atspalvių - pagaminti pagal užsakymą. Piešimas ant į menininko Morrisonas kartojamas dėl dekoratyvinės pagalvėlės taikymo dvasia užuolaidos.

Buto interjeras angliško stiliaus

    1. Svetainė-virtuvė-valgomasis. Gyvenamas plotas. Plotas - 39.0 kv. Žvakidė - Baga (Italija). Fotelis - Selva "(Italija)

    2. Gyvenamasis kambarys-virtuvė-valgomasis. Valgomojo zona. Lentelė - Aster cucine (Italija). Kėdės - Modenese Gastone (Italija)

    3. Gyvenamasis kambarys-virtuvė-valgomasis. Virtuvės plotas. Plytelių - Gardenia Orchidea, surinkimo Cotto Reale (Italija). Karoliai - Aster cucine (Italija)

    4. Vaikai. Plotas - 20,0 kvadratinių metrų. Fono paveikslėliai - Sanderson (Italija). Žvakidė - Baga (Italija). Kambarys yra ilgalaikis pastelinėmis spalvomis

    5. miegamasis. Plotas - 15,7 kvadratinių metrų. Žvakidė ir stalo lempa - Masiero (Italija). Lempos - Gallo (Italija). Lova, kėdė, stalas, Osmanų, išmatose - Selva "(Italija)

    6. vonios kambarys. Plotas - 5,9 metrai. Santechnika - Globo (Italija). Maišytuvai - Bandini (Italija). Baldai - Caprigo (Rusija)

Norėdami baigti miegamasis su tradiciniais anglų dekoro būdus. Užuolaidos dvisluoksnės - dryžuotas smėlio ir lengvesnis su išsiuvinėtu gėlių modelio - puošia pompoms ir kutai su fiksuotu pick-up. Ant vienos sienos - šviesios tapetai su gėlių puokštės, kita - su subtilus gėlių atskiri atitikimo puokštė. Centrinis pozicija yra užimta, žinoma, lova taip pat yra tradicinis anglų - medinis, su tuo galvos rankenėle, su keliais dekoratyvinės pagalvėlės. Kėdė ir Osmanų minkštų smėlio smėlio spalvos ruda juostelėmis, lova - kiliminė apvalios formos. Tuo pačiu metu, kosmetinis staliukas su miniatiūrine tualetinis staliukas ir kėdės ant jo sutapti, o Provanso stilių.

Bute yra du vonios kambariai. Smėlio spalvos ir rudos spalvos dekoruoti vonios kambarys su dušo kabina ir skalbimo mašina. Meistras vonios kambarys išklotas balta ir tamsiai vyšniniais Anglų originalų stilių plytelės surinkimo meno kūriniai.