2015 m. gegužės 25 d., pirmadienis

Miesto funkcionalus butas

Miesto funkcionalus butas

Pagrindinė idėja projekto autorius buvo, kad santykinai mažos buto sukurti interjerą, kuris atspindi asmenybės, charakteris ir gyvenimo būdas savininkams. Atviro plano koncepcija ir padidinti vienu šviesos ir šilta garsinei vietos išsaugojimą lėmė vadinamosios modernios ir funkcinio stiliaus. Viskas yra pagamintas iš natūralių medžiagų.

Miesto funkcionalus butas

Interjero dizaino studijos - bendras plotas - 73,8 m², gyvenamasis plotas - 62,8 kvadratinių metrų.

Racionalus planavimas interjero dizainas suteikta erdvė be to, kuriant natūralų jaukią atmosferą apima pateikimo tvirtą namų biblioteką ir atskirų darbo sričių abiejų sutuoktinių organizaciją.

Miesto funkcionalus butas

Erdvūs lentynos su daug knygų, koridoriuje, stilistiškai ir spalvos derinamos su šviesos bendro sprendimo atsižvelgiant į įėjimo zonoje dizainas. Ieškoti čia veidrodį atspindi šviesą nuo panoraminiais langais į kambarį, taip padidinant koridoriaus aprėptį.

Atsižvelgiant į ribotą dydį originalus butas studijoje padarė labai funkcionalus, nes jos vizualiai padalijimo į tris segmentus: gyvenamasis kambarys, studijų ir valgomasis sujungtas su virtuve.

Miesto funkcionalus butas

Poilsio zona atstovauja triguba patogi sofa medžiaginė sėdynių apdaila raminantis tonai. Kontrastas yra jo buveinė Terra Cotta. Svarbu sudėties apkrova turi būti įmontuota į sieną "Bio židinys. Pagaminta šiuolaikinių technologijų, ji veikia biokuro, ir turi pagrindinis privalumas tradicinių židiniai - Gyvenimas ugnį, sukuria realią šilumos jausmą. Netoli įrengta spinta zona galvą šeimos su visais būtinais atributais: stalo, lentynos, pagaminti iš medienos individualiai interjero dizainas projektą. Baltos spintelės gretimų sienų suformuoti nišą natūra. Be lentynose yra dedamas kompaktišką sofa - papildoma lova.

Miesto funkcionalus butas

Kartu su svetaine virtuve ir valgomuoju vizualiai atrodo lengva, nes pagrindinė balta spalva, nors ji apima valgomasis stalas su kėdėmis, darbo zona, kurioje yra didelis viršuje ir būtinų buitinių prietaisų rinkinys. Studijoje, projekto autorius panaudojo tris skirtingus šviesos šaltiniai - Dėl apšviestų sričių. Atkreipiamas dėmesys į pradinį stačiakampio kabo lempa virš valgomojo stalo. It features realius stiklo puodeliai: jie lengvai pašalinti, ir jie visada gali būti naudojami pagal paskirtį.

    1. studija. Plotas - 48,0 kvadratinių metrų. Fotelis - "La Fibule (Prancūzija). Sofa - Meridiani (Italija). Per bendroje stilistiškai sofos lempa virš valgomojo zonos liustra

    2. studija. Vaizdas židiniu ir biuro srityje. Darbuotojų kėdės - Maries kampelis (Belgija). Į pavėsinę sofa - "Futura" (Italija). Stalai, spintos ir lentynos yra nustatomos remiantis eskizai autoriaus

    3. studija. Peržiūrėti virtuvės-valgomojo zona. Virtuvė - Scavolini "(Italija). Stalai - Besana (Italija). Kėdės - Cattelan (Italija). Apšvietimas virš darbo zonos - taškas

    4. koridorius. Plotas - 3,1 m². Lentynos yra pagaminti stolarnię apie autoriaus eskizus. Dual prožektoriai esančių lubų centre

    5. miegamasis. Plotas - 14,9 kvadratinių metrų. Baldai: lova, naktiniai staleliai - Meridiani (Italija). Mažas darbastalio - Porada (Italija). Fotelis - Maries kampelis (Belgija)

    6. vonios kambarys. Plotas - 3,8 metrai. Kriauklė - Keuco (Italija). Vonia - Duravit (Italija). Sienos įrėmintas tekstūros granito. Veidrodis ir lentyna su mediniu apvadu

Miegamasis patyrė toje pačioje toninį diapazoną kaip visa butą. Kaip ryškiai elementą prie skaidraus organzos pridėta raudonos ir terakotos atspalvius ir panašios spalvos pagalvę ant dvigule lova. "Panorama langą perduoda natūralios šviesos, daug gerai apšviestoje visą kambarį. Čia šeimininkė suteikia kompaktišką darbo zona su darbo stalu, kėdės ir šviesos lentynos. Šalia miegamojo yra trijų metrų rūbinė, padalinti veidrodis durų.

Įranga vonios struktūriškai atskirtos ir turėti du skirtingus įėjimus. Vonios sienelė yra išklotos granito tekstūra šilto atspalvio, sukurti natūralaus akmens jausmą. Už tūrio Shell priežastis buvo erdvus stalčius po juo yra du vytelių skalbimo krepšeliai. Vonios įrengta dušo kabina ir.

Visame bute labiausiai natūralių medžiagų ir interjero šeimininkai nori, kūrybiškai atnešė į gyvenimą projekto autorius.