2015 m. gegužės 24 d., sekmadienis

Menas atnaujinimas - perprojektavimas butas stalino namuose

Menas atnaujinimas - perprojektavimas butas stalino namuose

Butas yra įsikūręs Stalino eros pastato Maskvoje ir nurodo senojo būsto fondo. Dabartiniai savininkai, jis nuėjo labai prastos būklės - jau daugelį metų nebuvo atliktas remontas. Pertvarkyti ir naujas interjero dizainas pavertė ją į modernią patogus gyvenamasis plotas sprendimų šiltas, saulėtas tonai, kurį sudaro geltona, oranžinė, terakotos ir baltos spalvos, kuri yra malonu būti bet kuriuo paros ir metų laiku. Projekto ypatumas - akcentai, sukurtus su įspaustu paviršių į kambarį ir minkštųjų 3D plokštės iš miegamųjų galvos plokštėmis sienos.

Interjero dizaino studijos - bendras plotas - 72,0 m², gyvenamasis plotas - 50,1 kvadratinių metrų.

perprojektavimas butas stalino namuose

Be rekonstrukcijos bute proceso išmontuoti visi senieji ne laikančios sienos, vandentiekio ir komunalinės paslaugos, parodė, kodėl spindulį. Jie buvo sumušti su interjero dizaino pagalba.

Pagal naują planavimo koncepcijos pagrindinis gyvenamasis kambarys yra pateikta. Jo didelis jauki erdvė įgijo derinant prieškambario, gyvenamasis kambarys ir virtuvė. Ploto poilsio užima du miegamieji ir vonios kambarys.

perprojektavimas butas stalino namuose

Užsakytas jis norėjo interjero paaiškėjo, saulėtas ir gyvenimo PATVIRTINDAMOS, pakili. Idėja yra įgyvendinama su ryškiai spalvine gama. Pagrindinės spalvos - oranžinė-raudona su įvairių spalvų, yra gerai kartu su balta. Sienų tapyba, gyvenamasis kambarys su gėlių motyvais, taip pat sukelia teigiamas emocijas. Broken zonomis skirtingų apšvietimo scenarijus suteiks galimybę keisti nuotaiką ir atmosferą interjerą. Lakoniškas formas ir linijas pabrėžia gyvenamąją erdvę, japonų užuolaidos su skiriamuoju juodai-balta grafika.

perprojektavimas butas stalino namuose

    Poilsio zona. Gyvenamas plotas. Plotas - 25,9 kvadratinių metrų. Tapyba už televizoriaus gėlių motyvais sienos remti malonią atmosferą ir sukelia teigiamas emocijas

    Poilsio zona. Salė plotas. Skirtingos apšvietimo scenarijus, kad būtų galima pakeisti interjerą nuotaiką. Oranžinė nišą papildo baltos lentynos

    Virtuvė-valgomasis. Plotas - 6,3 m². Norėdami pašalinti kvapus gaminimo metu nustatyti galingą ekstraktas. Buitinė technika paslėpta už spintos fasadai

    Miegamajame. Plotas - 12,0 kvadratinių metrų. Dangos Minkšti dekoratyvinės sienų plokštės, pagaminti iš natūralios odos. Baldai pagaminti pagal užsakymą autoriaus eskizus

    Miegamasis. Plotas - 12,2 kvadratinių metrų. Montuojama garderoba padėjo organizuoti vietos veiksmingai, kaip įmanoma

    Vonios kambarys. Plotas - 4,3 metrai. Grindų ir sienų dangos - terakotos ACA, surinkimo Imperial (Ispanija). Santechnika - Jokūbas DELAFON (Prancūzija)

Į kambarį, papuoštas ryškiomis spalvomis, modelis atspalvių oranžinė (TV) pagerina interjero saulės ir šviesos pilnatvę. Silhouette nišos dažyti ta pačia spalva ir papildyta baltos atvirose lentynose, persikelia į kitą sienos lengvata apimčių su apelsinų juostelės tarp jų formą. Gautas struktūra mažina atraminio skiltyje, esančiame prie durų. Atsižvelgiant į tai, visos kompozicijos centre yra užpildytas elektroninę pianinu. Kaip grindų danga naudota parketlentes turtingas šokolado tonai. Balta sofa ir kavos staliukas su viršuje, pagaminti iš stiklo ir įrėminti į tamsaus medžio, sudaro jaukią poilsio zona su vaizdu į televizijos grupės ir lango.

Atsižvelgiant į tai, kad nedidelė virtuvės plotas yra integruotas į kambarį, ji nėra suvokiama pabaigos. Jos darbo sritis yra paryškinta bendroje erdvėje, grindų dangos, šviesos molio. Norėdami pašalinti kvapus, o maisto ruošimui, virtuvė įrengta galinga siurbliu. Visi prietaisai paslėpta už spintos fasadai. Įdomu stebėti juos kitą spalvų schemą. Ryškus tamsiai viršuje ir apačioje kontrastingos tarpusavyje, pabrėžiant griežtai geometrija interjerą. Lengva pritvirtinti su visa sudėtimi su lempomis kabinti skirtingo aukščio balto matinio atspalvių į kamuolius forma.

Be savininko miegamasis išdėstyti rūbinėje su pusapvalės durų matinio stiklo - stilingas ir originalus sprendimas, padės organizuoti erdvę veiksmingai, kaip įmanoma. Lengvumo kambario jausmas sukurti du veidrodis plokštės. Sienos puošia minkšto dekoratyvinis danga balta, aukso ir bronzos atspalviais. Jo 3D efektas suteikia interjerui stiprią asmenybę.

Be antro miegamojo dizainas naudoti tą patį metodą - iš galvūgalio skydelyje urmu. Jo dizainas yra labiau suvaržytas - paprastas brėžinys ląstelės susideda iš ląstelių tik dviejų spalvų. Įdomu puošia fasadas spinta. Jis jungia kurčiųjų ir įklijuokite porcijas matinio stiklo.

Vonios kambarys išklotas plytelėmis su tamsiai rudos spalvos plytelės su aukso modelio, primenantis paveikslų Austrijos menininko Gustav Klimt. Apatinė dalis sienų ir grindų išklotas balta mozaika. Vietoj vonios yra modernus hidromasažas dušas su skaidriomis sienomis.