2014 m. gruodžio 4 d., ketvirtadienis

Peskov vadinamas Obamos žodžius apie Putino nedraugiškas

Peskov vadinamas Obamos žodžius apie Putino nedraugiškas

Paspauskite sekretorius Rusijos Dmitrijaus Peskov pirmininkas pavadino Baracku Obama teiginius apie Vladimiro Putino nedraugiški ir nenaudingas.
 Paspauskite sekretorius Rusijos Dmitrijaus Peskov pirmininkas pavadino Baracku Obama teiginius apie Vladimiro Putino nedraugiški ir nenaudingas, "RIA Novosti" pranešė. Jo nuomone, tai nėra žodžių, kurie sako prezidentas turėtų paskelbti, pasikliauti bendradarbiavimą. Taigi Peskov reagavo į B. Obamos pareiškimą, kad Putino politika kenkia Rusijos ekonomikai.

"Mes galime tik išreikšti apgailestavimą, susijusių su tokių berankis atskaitomybės JAV prezidentas. Jie akivaizdžiai nedraugiškas, aiškiai nekonstruktyvių, ir tai nėra pareiškimas, pirmininkas, kuris ieško bendradarbiavimo ", - sakė Rusijos lyderis atstovas.

Gruodžio 3 B. Obama sakė, kad V. Putino politikos išlaiko ne tik baimėje kaimynines valstybes, bet ir kenkia Rusijos ekonomikai. Jis taip pat sakė, kad artimiausioje ateityje, Rusijos užsienio politika nesikeis, dėl to, kad šis metodas yra populiarus tarp gyventojų. Pasak JAV prezidento, žinoma, kad įvyks pokyčiai tik po Putino politikos "rimtai pakenkti ekonomikai, kuri smarkiai susilpnėjusi dėl į Vakarus sankcijos."