2014 m. gruodžio 5 d., penktadienis

Kas tyli Putinas

Kas tyli Putinas

Kas tyli Putinas Vladimiras Putinas kreipėsi į Federalinį Asamblėją
Dėl vidaus politikos prezidentas problemų laiške vakar sunkiai kalbėjo. "Vedomosti" paprašė politikus ir ekspertus, kurie nėra Vladimiras Putinas sakė ir ką tai reiškia

Laišką, skirta daugiausia ekonominių problemų, Vladimiras Putinas pradėjo su pagrindiniu politiniu tema metų - Krymas. Jis davė renginio naują dvasinę tyrimą, primindamas, kad tai kur princas Vladimiras buvo pakrikštytas, ir padarė išvadą, kad pusiasalis turi Rusijos tą patį "didelis civilizacijos, ir šventą reikšmę", kaip šventyklų kalnas Jeruzalėje - už musulmonų ir žydų.Prezidentas vėliau persikėlė į užsienio politiką: pasmerkė Kijeve perversmo paaiškino Vakarų sankcijų imtasi "dešimtmečius, jei ne šimtmečius" politika izoliavimo Rusijos ir Vakarų lyderių, palyginti su Hitleriu, kuris taip pat ketino sunaikinti Rusiją.

Vladimiras Putinas kreipėsi į Federalinį Asamblėją


Bet vidaus politikos, šį kartą, Putinas sakė mažai. Tai suprantama, sako vadovas artimas Kremliaus fondo ISEP Dmitrijaus Badovskiy: pagrindiniai vidaus reformas, buvo įgyvendinamas per ankstesnius trejus metus, o dabar prezidento politinė sistema veikia sėkmingai ir efektyviai. "Yra žinomas posakis, kad politika - tai koncentruotas ekonomikos ir ekonominių iššūkių tik vairuoti politinę darbotvarkę", - sutinka ex-vadovas Kremliaus kontrolės vidaus politikos Konstantin Kostin.

Protestų siūlo kitokį aiškinimą. Šis pranešimas buvo ne elito, bet televizoriaus auditoriją, aš esu įsitikinęs, Dmitrijus Gudkov, Valstybės Dūmos pavaduotojas: "Jei prezidentas nebus paskelbė karą" penktosios kolonos "ir" agentai Valstybės departamento "reiškia didelis tikintysis jų 82% galios ir jaučiasi visiškai saugūs. Bet jei rytoj 82% bus 22%, tada pradėkite priveržimo varžtai. Vidaus politika nebuvo pranešimą, nes ji iš tikrųjų yra ne toje šalyje, sakė vienas pirmininkas "RPR-Parnassus" Borisas Nemcovas: "Dėl rinkimų nieko nesako, nes jie neturi, jie bus sunaikinti, kaip institucija. NVO - arba užsienio agentų ar vadovas. Todėl nėra jokio pagrindo kalbėti apie tai. "

Bendras pirmininkė "Voices" Gregory Melkonyants negirdėjau apie "Pagrindinis" pranešimas - žada reformuoti politinę ir rinkiminę sistemą, be kurios neįmanoma padidinti konkurenciją politikoje. Putinas gali pasakyti apie būtinybę grįžti į rinkimus, rinkimų blokų ir rinkimų užstatą, sako prezidento Žmogaus teisių tarybos (ŽTT) Ilja Shablinsky narys, nors žodžiai, kad "nebebus keičia ir klastojimą įrašus", tikėtis, kad ji vargu ar verta , Svarbi ir būtų apie saviraiškos laisvės metu, kai iš tikrųjų įvesta cenzūra ir žmonės negali atvirai išreikšti savo nuomonę pareiškimą, sakė, kad ŽTT narys.

Žinutė kalbama tik apie socialiai orientuotų NVO, ir tai gali būti vertinama kaip kas NVO gerai demonstravimo ir kas turėtų būti remiami, kad fondo "Visuomenės verdiktas" Natalija Taubina direktorius. Jos nuomone, Užsienio agentų teisės omisija reiškia, kad, palyginti politika jų jau yra apibrėžtos: "Mes galime manyti, kad Putino žodžiai apie buvusių nacionalinių-išdavikai, penktoje skiltyje, antipopular mąstymas remiasi būtent NVO atstovų, ty E., Visi signalus. buvo išsiųstas ".

Ekspertai pastebėjo, kitų reikšmingų įsipareigojimų nevykdymą. Taigi, niekada prabilus žodį "korupcija", pabrėžia, vokiečiai, o tai reiškia "kaip vogti ir bus pavogti." Nieko nebuvo pasakyta apie Maskvos meras Sergejus Sobyanin ir, nors neseniai forume ONF Putinas kritikavo miesto valdžios darbus, sako politologas Michailas Vinogradovas. Nebuvo žodžių apie Naujojo Rusijos, bet "Rusijos pavasario prezidentas kreipėsi į Krymo" apgailestauja, kad Valstybės Dūmos deputatas nuo komunistų partijos Sergejus Obukhov, nors "ištisus metus, mes kalbėjome apie Rusijos pasaulyje."

Tai labiausiai atitrūkusi nuo realybės žinutė Putinas pavogė iš Lenino Kremliaus svajotojas pavadinimą, apibendrina pirmininką "Obuolys" Sergejus Mitrokhin "prezidentas sakė savo pranešimą tiesos - apie realią valstybės ekonomikai, nei apie realius priežasčių nacionalinės valiutos žlugimo, nei santykiuose su išorinis pasaulis. "