2014 m. gruodžio 10 d., trečiadienis

Pagrindinės temos "pokalbis su Dmitrijumi Medvedevu"

Pagrindinės temos "pokalbis su Dmitrijumi Medvedevu"

Rusijos premjeras sakė interviu apie prieštaringai rezultatais metų, kurioje jis palaiko neaukštą santaupas ir paragino "kantrybės" krizės metu - advokatu paslaugos Klaipedoje www.klaipedosadvokatas.tk
Rusijos premjeras sakė interviu apie prieštaringai rezultatais metų, kurioje jis palaiko neaukštą santaupas ir paragino "kantrybės" krizės metu.
Rusijos premjeras sakė interviu apie prieštaringai rezultatais metų, kurioje jis išlaiko santaupas ir paragino "kantrybės" krizės metu
Rusijos premjeras septintą kartą susitinka su žurnalistais federalinių televizijos kanalų.

Apie metų rezultatus


D. Medvedevas sakė išeinantis metus prieštaringi. Jis buvo išskirtinis Rusija buvo pasiekti, buvo problemų.
Pirmininkas mano, kad Rusija yra ne iš tikrųjų išeina į '98 krizės pilna, ekonominė krizė tęsiasi. Tačiau šiemet, Rusija galėjo pasiekti teigiamą rezultatą: ne metų pabaigoje išaugs BVP. Bet tuo pačiu metu yra infliacijos, kuri per metus tikimasi, kad pasiektų daugiau nei 9% augimas.

Bet net jei tai atsitiks, rusų vis dar pavyko užtikrinti siekiamą rezultatą pagal: kad šalis turėjo subalansuotą biudžeto sistemą.

Dėl kitų metų


D. Medvedevas pripažino, kad 2015 m scenarijus gali būti koreguojami.
Jis priminė, kad praėjusių metų pabaigoje naftos kaina buvo 110-115 dolerių už barelį, o dabar $ 65-70.
Premjeras pripažįsta, kad reikšmingų pokyčių galimų ekonominių sąlygų koregavimas biudžeto parametrų atveju.

Apie devalvacijos


Atsižvelgiant į rublio devalvacijos turi tiek teigiamų, tiek neigiamų aspektų dramatiškai, bet reikšminga silpnėjimas rublio į Rusijos ekonomiką ilgalaikėje perspektyvoje nėra pelningas, sakė premjeras.
Premjeras paragino "nedaryti isterijos, ir kantrybės", primindama 2008, renginius, kai po rublio kritimas pakilo. "Ir tie, kurie pakeitė savo santaupas į dolerius į kitą valiutą, jie tiesiog prarado pinigus. Akivaizdu, kad ši situacija nėra įtikti visiems ", - sakė D. Medvedevas.
D. Medvedevas pripažino, kad jis nuolat savo santaupas rubliais, o taip pat gauna atlyginimą rubliais. "Taigi, mes visi esame toje pačioje valtyje", - sakė premjeras.
Dėl valiutos kurso įtakos naftos, sankcijų kainą, taip pat spekuliacija rinkoje. Per pastarąjį centrinio banko turėtų stebėti tiek vyriausybę ir reaguoti nedelsiant.
Rublis yra Vyriausybės vadovas mano, nuvertintas keitimo kursas bus prisitaikyti.

Dėl indeksavimo dėl valstybės


Vyriausybė puslapis pensijos ir atlyginimai valstybės tarnautojams, pažadėjo kabineto vadovas.

Žala nuo sankcijų


Rusijos ekonomika prarado iš kovos su Rusijos sankcijų kelis milijardus dolerių, Europos - € 40 mlr. šiemet ir 50 mlr. € neteks 2015, sakė premjeras.
JAV ekonomika yra jausmas geresnis nei Europos, tačiau sunku pasakyti, kaip įsitikinę ji daro įtaką pasaulio ekonomikos būklę.

Apie naftos adatos


Premjeras įsitikinęs, kad Rusija galiausiai reikia išlipti alyvos adatą.
Tačiau jis priminė premjeru, pastaraisiais metais, kai naftos kainos pakilo, Rusija galėjo suformuoti "gana padorus" aukso atsargas, kurios leistų įveikti krizę.

Apie sveikatos priežiūros reforma


Paklaustas apie kritiką, sukėlė sveikatos priežiūros reformą, D. Medvedevas pabrėžė, kad tai yra visiškai normalu, kad ji vyksta regioniniu lygmeniu, šiuo atveju, Maskvoje. "Tai bus padaryta regionuose, nes mes visi vaistai yra sutelkta regionuose", - sakė jis, primindamas, kad žmonės gautų paslaugas regioniniu lygmeniu, taip pat kaimo, mažų miestelių.
Bet metodologiniai sprendimai priimami federaliniu lygmeniu ir federalinės centras nepašalino nuo atsakomybės, sakė D. Medvedevas.
Maskvoje, didžiausia tinklo ambulatorinio ir stacionarinio sveikatos priežiūros įstaigose, kaip sostinėje - didžiausių regione. Kai kurios iš jų yra labai prastos būklės. Todėl buvo nuspręsta optimizuoti sveikatos tinklą, kad žmonės neturi paleisti aplink skirtingų sveikatos priežiūros įstaigų.
Kalbant apie gydytojų, ten turi būti taikoma "dėmesio ir taktiškumas," įsitikinęs premjeras. Kai kuriais atvejais, yra medicinos personalo perteklius, tačiau tai nereiškia, kad šie žmonės turėtų būti gatvėse, sakė jis, ragindamas miesto valdžios, kad būtų nuolat palaiko ryšius su medicinos bendruomenei.
Kaip rezultatas, optimizavimas reikia eiti į tokį valstybės kapitalo medicinos, kai medicinos paslaugos yra ant skirtingo lygio: Būtina modernią įrangą ir kvalifikuotus darbuotojus, kurie nori dirbti, aš tikiu, kad Medvedevą.

Dėl atsistatydinimo galimybę vyriausybėje


Žurnalistai paklausė, nenagrinėjo, ar premjero būtina padaryti kai kuriuos kabineto sudėties pokyčius, kaip kai kurių vyriausybės narių darbą atėjo kritikos.
Medvedevas sutiko su teiginiu, kad valdžia visada kritikuoti premjerą laiko tai normalu. Ir bet žmogus, kuris ateina į darbą viešajame valstybės biure turi būti pasirengę, kas bus jo prakeikimas.
Kabineto jau įvyko, kaip komanda, premjeras sakė, pripažino, kad "kažkas daugiau, kad paaiškėja, kas mažiau", nors žmonėms sukelia neigiamas emocijas, nors teigiamą. Pastaroji daugiausia priklauso ne nuo žmogaus asmenybės - kaip jis atrodo ir kaip jis sako, - ir iš pareigų. Taigi, darbas apie švietimo ir sveikatos ministrų pozicijas ("Mes turime nuostabų sveikatos apsaugos ministras", - sakė D. Medvedevas) visada bus pritraukti kritikos. Priešingai, yra daugiau laimėti padėtys ("Aš atėjau, aš kažką, ir visi iš karto pasakyti, kad tai geras draugas", - aiškino ministras pirmininkas). Bet apie kuriuos ministrų portfelius tas, Medvedevas nenurodė.
Vyriausybės vadovas priminė, kad kabineto - ne kartą ir visiems laikams nustatytos dizainas. Ji skiriasi, vyriausybės nariais "ateina ir išeina", neseniai buvo pašalintas iš Regioninės plėtros ministerija, kuriai vadovauja Igoris Slyunyaev. "Tai gerai, kad ministras rado naują darbą ir naują vardą - sakė Medevedev, pridurdamas, kad". Kiekvienas žmogus turi teisę pakeisti savo likimą ""
Dmitrijus Medvedevas sakė, kad šalies lyderiai sutarė, kad, jei reikia, vyriausybė bus pakeisti.