2014 m. gruodžio 4 d., ketvirtadienis

Naujasis James Bond filmas buvo vadinamas «Spektro»

Naujasis James Bond filmas buvo vadinamas «Spektro»

http://klaipedosadvokatas.tk
Dvidešimt ketvirtoji James Bond filmas buvo vadinamas "spektro", - garbei teroristinės organizacijos romanų apie britų specialusis agentas.
LONDON, gruodžio 4 d.Naujas filmuotos apie "007" James Bond vadinamas "spektro" (Spectre). Tai buvo paskelbta apie 24 filmų Sam Mendes direktorių dėl garsaus britų kino studijoje Pinewood Studios.
http://klaipedosadvokatas.tk
Prancūzų aktorė Léa Seydoux atliks James Bond mergina 24-epizodas James Bond. Pasak laikraščio, Seydou jau pasirašė sutartį su filmo prodiuseris. Taigi, aktorė prisijungs Danielis Craigas, Ralph Fiennes, Ben Whishaw ir Naomie Harris.Naujos filmą apie "007" premjera įvyks lapkričio 6 2015 metais.

Tačiau pagrindinis vaidmuo ketvirtą kartą atliks Danielis Craigas. Taip pat šaudymo dalyvaus Ralph Fiennes (M), Ben Whishaw (Kew), Rory Kinnear (Bill Tanner) ir Naomie Harris (Ieva Moneypenny), žinomas praeityje filmą "007: Koordinatės" Skayfoll "» (Skyfall). Tačiau Airijos aktorius Andrew Scott, kuris vaidino Jim Moriarty televizijos seriale "Šerlokas» (Šerlokas), atliks vieną iš filmo piktadariai.

Be to, naujasis "bondiane" atliks amerikiečių aktorius Dave Bautista ("Galaktikos sergėtojai» / Galaktikos sergėtojai), italų aktorė Monica Bellucci, prancūzų aktorė Léa Seydoux ir modelio, taip pat "Oskaro" laureatas "Christoph Waltz.

Mendez taip pat pristatė naują automobilį, kuris tapo Bond "Aston Martin DB10.

Filmo fotografavimas, kuris vyks Londone, Romoje ir Meksika, prasidės kitą pirmadienį - gruodis 8 - ir užtruks maždaug septynis mėnesius.

Scenarijaus John Logan tapo filmų, kuris parašė istoriją "007: koordinates". Skayfoll ""

Vaizdas bus išleistas 2015 spalis - maždaug tuo pačiu metu kaip ir paskutinėje dalyje "The Hunger Games» (Bado žaidimai) ir "Žvaigždžių karai" (Star Wars: Force pažadina).