2014 m. gruodžio 20 d., šeštadienis

B.Obama įvedė ekonominę blokadą Kryme

B.Obama įvedė ekonominę blokadą Kryme

Advokatų paslaugos Klaipėdoje - www.klaipedosadvokatas.tk
Obama uždraudė amerikiečiai užsiimti bet kokia verslo su įmonėmis, kurios yra kontroliuojamos gyventojų Kryme, taip pat turi kokių nors finansinės ar materialinės santykius su šiomis šalimis.

JAV prezidentas Barackas Obama pasirašė apie naujas sankcijas Rusijos dekretą. Vašingtonas ketina įšaldyti visų asmenų ir bendrovių, susijusių su Krymo, spaudos tarnyba Baltųjų rūmų turtą.

"Dekretas draudžia naują investicijų JAV gyventojų Krymo regione Ukrainos, importą prekių, paslaugų, technologijų Jungtinėse Amerikos Valstijose iš Krymo, taip pat eksportuoti, pakartotinai eksportuoti, parduoti ir pristatyti prekių, paslaugų ir technologijų iš JAV ar asmenų, gyvenančių JAV, Krymo regione Ukrainos ", - sakė laiške Obama garsiakalbis atstovų rūmų, John Boehner.

Be to, B. Obama uždraudė amerikiečiams vykdyti bet kokią veiklą su įmonėmis, kurios yra kontroliuojamos gyventojų Kryme, taip pat turi kokių nors finansinės ar materialinės santykius su šiomis šalimis. Be to, JAV atsisakyta įleisti į kiekvieną, kuris yra taikoma dekretą.

Kaip pranešė JAV iždo sankcijos taip pat nukentėjo 24 piliečiai Rusijoje ir Ukrainoje ir organizacijų skaičių, visų pirma, fondas Maršalo Capital Partners Konstantinas Malofeeva, dviratininkas klubą "Naktiniai vilkai", "Liaudies milicijos Donbaso" judėjimo "Hold" ir "Pietų Rytų ", partija" Naujoji Rusija ".

Sąraše buvo prokuroras Natalija Poklonskaya Krymas, Rusijos verslininkas Konstantinas Malofeev, savarankiškai paskelbė lyderiai DNI ir LC Olegas caras ir Alexander Zakharchenko, milicija vadas Aleksejus smegenų ir Igoris Bezler kazokų atamano Nikolajus Kozitsin, galvos tarybos LC Aleksas Karjakin ir "Nakties vilkai" vadovas Aleksandras Zaldostanov.

Jungtinių Amerikos Valstijų prezidentas, komentuodamas dėl sankcijų pratęsimo, sakė dekretas taip pat suteikia Finansų Jungtinių Valstijų ministro teisę skirti sankcijas asmenims ir įmonėms, veikiančioms Kryme. B. Obama sakė, kad sankcijos turėtų būti amerikiečių korporacijos daro verslą regione vadovas. Apribojimai, kaip pažymėjo JAV vadovas, patvirtino, kad JAV neketina taikstytis su "okupacijos ir aneksijos" Krymo.

Gruodžio 18, JAV prezidentas pasirašė įstatymą №5859, "Laisvė paramos įstatymas Ukrainos 2014", kuri leidžia jums taikyti sankcijas Rusijos valstybinių įmonių ir suteikti karinę pagalbą į Ukrainą.Valstybės vadovas sakė, kad nesiruošia jį naudoti.

Rusijos užsienio reikalų ministras Sergejus Lavrovas sakė, kad įstatymas "Dėl laisvės rėmimo Ukrainos", "gali visam laikui pakenkti normaliam sąveikos pajėgumus" tarp Maskvos ir Vašingtono. Anksčiau Rusijos užsienio reikalų ministerija pažadėjo atsakyti į naujų sankcijų įvedimo Jungtinių Amerikos Valstijų atveju.