2014 m. gruodžio 10 d., trečiadienis

D. Medvedevas: Rusija prarado dėl sankcijų dešimtis milijardų dolerių

D. Medvedevas: Rusija prarado dėl sankcijų dešimtis milijardų dolerių

Pasak premjero Dmitrijaus Medvedevo, sankcijos Rusijos ir pralaimėjo Europos ekonomiką. Taigi, pasak ekonomistų, tik atsisakyti sudaryti sutartis su Rusijos Federacijos Vakarų neteko 40 milijardų € - advokatu paslaugos Klaipedoje www.klaipedosadvokatas.tk
Pasak premjero Dmitrijaus Medvedevo, sankcijos Rusijos ir pralaimėjo Europos ekonomiką. Taigi, pasak ekonomistų, tik atsisakyti sudaryti sutartis su Rusijos Federacijos Vakarų neteko 40 milijardų €.
Pasak premjero Dmitrijaus Medvedevo, sankcijos Rusijos ir pralaimėjo Europos ekonomiką. Taigi, pasak ekonomistų, tik atsisakyti sudaryti sutartis su Rusijos Federacijos Vakarų neteko 40 mlr. €.

Maskva, gruodžio 10 - "RIA Novosti". Rusija prarado dėl sankcijų dešimtys milijardų dolerių, ES nuostolis iš Rusijos atsakomųjų priemonių - apie € 40 mlr. vien šiemet, premjeras Dmitrijus Medvedevas interviu su pirmaujančių Rusijos televizijos kanalų interviu.

"Iš esmės, tokių sprendimų (sankcijų) kaina yra matuojamas dešimtimis milijardų dolerių. Tai reiškia, kad mūsų ekonomika prarado dėl šių sankcijų rezultatas, tikriausiai dešimtis milijardų dolerių. Pagal mūsų ekonomistų skaičiavimais, Europos ekonomika tik nutraukti sutartį su Rusijos Federacija, dėl ribojančių priemonių šiais metais prarado 40 milijardų €, o kitais metais bus prarasti 50 milijardų €. Ir tai taip pat kaina, kuri turi būti sumokėta ", - sakė jis.