2014 m. gruodžio 13 d., šeštadienis

Dešimtys atšauktų Londone skrydžių dėl kompiuterio katastrofos išvakarėse


Dešimtys atšauktų Londone skrydžių dėl kompiuterio katastrofos išvakarėse

Capital Airport Heathrow, Gatwick ir miesto paskelbė šimtus skrydžių atšaukimo daugiau, dauguma atšaukimai sudarė Heathrow. Dauguma likusių skrydžių šių vėlavimų - advokatu paslaugos Klaipedoje www.klaipedosadvokatas.tk
Capital Airport Heathrow, Gatwick ir miesto paskelbė šimtus skrydžių atšaukimo daugiau, dauguma atšaukimai sudarė Heathrow. Dauguma likusių skrydžių šių vėlavimų.
Capital Airport Heathrow, Gatwick ir miesto paskelbė šimtus skrydžių atšaukimo daugiau, dauguma atšaukimai sudarė Heathrow. Dauguma likusių skrydžių šių vėlavimų.
LONDON gruodžio 13 - "RIA Novosti", Marija Tabak. Dešimtys skrydžiams britų oro uostuose atšaukta šimtai uždelstas, nes tai, kas atsitiko dėl kompiuterio gedimo dėl aviatrafikom tarnybos (NATS), kuris tuo susijusią valandų uždaryti oro erdvę virš Londone išvakarėse.
Jei įvyko penktadienį apie serverio sistemos planavimo skrydžių valdymo centre Suonvike apskrityje (Hampshire) iki 15.27, penktadienį (18.27 MSK). Visi problema buvo išspręsta 16.03 (19.03 MSK). Eurokontrolė ir britų žiniasklaida netrukus po problema paskelbė apie visišką uždarymą oro erdvę virš Londono, bet NATS paneigė pranešimą, sakydamas, kad tai ne apie uždarymą, ir apribojimo. Apie valandą visi Londono oro uostus - Heathrow, Gatwick, Stansted ir City - nesutiko ir nesiuntė skrydžius. Kitos oro uostai, įskaitant Mančesteris, atėjo į pagalbą, tačiau nesėkmės oro bendravimo laikas buvo pakankamai, kad savaitgalio keliones į daug keleivių pasirodė daug valandų laukimo, atšaukimų ir skrydžių pervedimų.

Capital Airport Heathrow, Gatwick ir miesto paskelbė atšaukimą šeštadienį per šimtus skrydžių, dauguma atšaukimai sudarė Heathrow. Dauguma likusių skrydžių šių vėlavimų. Avialinijos rekomenduojame, kad keleiviai patikrinti skrydžių būseną Prieš išvykstant iš namų.

Padėtį komplikuoja tai, kad vaikai dabar Kalėdų atostogos, ir daug britai planuoja kelionę tik šį savaitgalį.

Nepaisant to, situacija pamažu grįžta į normalų. Stansted Airport "paskelbė, kad darbas yra atliekamas, kai yra įprastu režimu, neišvengiama grįžti prie pradinio skrydžio tvarkaraščio sakė Getvikas. Kitos UK oro uostai, įskaitant Manchester Airport, darbo standartiniu režimu.