2014 m. gruodžio 14 d., sekmadienis

Kijeve lipa karinę transporto lėktuvus NATO, sakė DNR

Kijeve lipa karinę transporto lėktuvus NATO, sakė DNR

Pagal vieną versiją, aviagavaney Charkovo, Dniepropetrovskas ir Zaporožė uždarymas susijęs su iškrovimo "Hercules" - advokatu paslaugos Klaipedoje www.klaipedosadvokatas.tk
Pagal vieną versiją, aviagavaney Charkovo, Dniepropetrovskas ir Zaporožė uždarymas susijęs su iškrovimo "Hercules".
Pagal vieną versiją, uždarymo aviagavaney Charkovo, Dniepropetrovskas ir Zaporožė susijęs su iškrovimo "Hercules"
Atsirado dėl sprendimo uždaryti informaciją aviacijos tarnyba Ukrainos keli oro uostai šalyje išvakarėse bus tęsiamas. Naujienos svetainėse, kurios palaiko Pasivadinusi DNR ir LC teigia, kad aviagavani Dnepropetrovskas, Zaporožė ir Charkovas neveikia, nes atsižvelgiant karinius lėktuvus NATO šalių.
Tai, visų pirma, sako svetainę "Naujoji Rusija". "Išaiškinti su oro Zaporožė, Dniepropetrovskas ir Charkovas uždarymo padėtį. 23:30 prie Zaporožė oro uosto 13 Grd 2014 nusileido du transporto lėktuvus iš JAV. Po dviejų valandų - gavo du "Hercules" (matyt, reiškiančio "Lockheed C-130 Hercules - karinis transportinis lėktuvas vidutinio ir ilgo nuotolio, naudojamas JAV ir kitų NATO šalių -. Apie" MK "). Atliko savo įvykdymo. Pasak šaltinio, prekės supakuotos į dėžes ", - sakė svetainė, tai nenurodo, kokios krovinių klausimą.
Svetainėje taip pat atkreipia dėmesį į tai, kad toje pačioje Zaporožė oro uosto nuo lapkričio pabaigoje dirbo apie gynybinių bokštų montavimas. Taip pat išteklių teigia, kad šiek tiek anksčiau Charkovas regione, remiantis ATO pagrindu Chuguev buvo vertinamas NATO karius. "NATO turi apie penkiasdešimt, jie sakė lenkų, nenorėjo būti fotografuojami, atsakydamas tiesioginis išpuolis prieš gyventojai bando padaryti naudodami telefoną", - sakė "Naujas Rusija", cituodamas naocznych liudytojų.
Prisiminkite, kad nedirba šeštadienis, gruodis 13, trys Ukrainos oro padaryta Valstybinės aviacijos tarnybos Ukrainos, kuri, savo ruožtu, nurodytą jos kariuomenės prašymu užsakymus. Šaltiniai tuo pačiu metu pareiškė, kad dėl tokių priemonių priėmimo priežastis yra užkirsti kelią teroristiniams išpuoliams.
"Tikslios priežastys ir detalės Aš negaliu pasakyti. Viskas, ką aš galiu pasakyti, yra tai, kad oro uostai yra uždaryti neribotam laikui.Karinė paprašė ", - sakė vietos leidimas" Vesti "aviacijos skyrių institucija Denis Antoniuk."Naujienos" teikia informaciją apie tam tikrą savo šaltinį, kuris teigė, kad trys oro uostai buvo uždarytos, gavusi pranešimą iš telefono Kijeve, oficialiai - dėl teroristinio išpuolio grėsmė.
Pasak ataskaitos, šiuo metu civilinių skrydžių į šių oro uostų nėra įteiktas. Keleiviai, atsižvelgiant į iš Ukrainos žiniasklaidos informacijos raginamos keistis bilietus vėliau arba prašyti grąžinti.