2014 m. lapkričio 27 d., ketvirtadienis

Prancūzų ant "Mistral": Prancūzija manytų pudelis Uncle Sam

Prancūzų ant "Mistral": Prancūzija manytų pudelis Uncle Sam

Prancūzų ant "Mistral": Prancūzija manytų pudelis Uncle Sam

Skaitytojai Prancūzijos žiniasklaida smarkiai kritikavo Prancūzijos prezidentas Francois Hollande sprendimą dėl tiekimo sraigtasparnis "Mistral" Rusijos panaikinimo


Taigi, dėl Prancūzijos laikraščio "Le Parisien pastabose, vartotojo lewislovenicole rašo:" Hollande Mistral Rusija atsisako pateikti dėl Ukrainos konflikto, ir tuo pat metu Prancūzija tiekia ginklus Sirijoje ir Irake sukilėliai. Hollande visada bus nulis geopolitikos, jis suteikiančias ateities teroristai, o Rusijos šia prasme būna daug geriau. Rusų nereikia kariauti, jie bando išvengti Ukrainoje. "

Be komentarų Prancūzijos kanalo Europa1 straipsnyje skaitytojai pasmerkti prezidentą ir pasakyti, kad vartojate dėl "Mistral" sprendimą, Hollande, yra klaidingas ir galvoja tik apie save.

"Neįmanoma, kad tokių didelių klaidų, prezidentas mano, tik apie savo asmeninį gyvenimą, kita vertus, jis nerūpi", - rašo vartotojo puslapį Raoul44.

"Nelaimingas Prancūzija. Monsieur Francois Hollande, jums buvo kvailas sprendimą ", - sakė NoPasaran.

Skaitytojai taip pat abejoju, kad Prancūzija galės rasti kitą už "Mistral" pirkėją ir išsaugoti veidą priešais klientams.

"Kas, tačiau Rusija nori pirkti laivus pastatė savo standartus? Gal ukrainiečiai? Ar mes tikri, kad Qataris vis dar nori pirkti iš mūsų Rafa? "- Klausia neobled.

Skaitytojai Prancūzijos laikraščio "Le Figaro, suinteresuoto, kad Prancūzija turės brangiai sumokėti už prezidento sprendimą panaikinti iš" Mistral "pristatymas.

"Tuo atveju, sutarties nutraukimo ir panaikinimo laivo pristatymo kompensavimas Rusija gali viršyti trijų milijardo eurų," - sakė vienas iš laikraščio skaitytojams. "Tada pasaulis pakenktų Prancūzijos patikimumą, kaip ginklų ir ypač, kaip nepriklausomo elektros energijos tiekėjo, jis bus traktuojamas kaip Uncle Sam pudelis. Bet Hollande draugas Obama ", - sakė vartotojas svetainė Ja9978.

Kitas skaitytojas pavadintas sissy1 savo komentare nurodo Prancūzijos prezidentas su žodžiais: "Prancūzija bus sumokėti baudą už atšaukimą pristatymo, žinoma, ši suma bus priimtas ne iš savo kišenės, ir prancūzų kalbomis. Kai nedidina jokių minimalų darbo užmokestį, ne pensiją, o išleidžia milijardus atsisakymo tiekti Mistral, galvoti, kad jūs nulio finansų klausimais. "

Savo ruožtu, vienas iš laikraščio "Le Monde" Jean-Paul Richter skaitytojų sakė sėkmės, kad jis neturėjo būti "klientas" Prancūzijos valstybės. Jis pažymi, kad Prancūzija nesilaikė savo žodį, ir "tai turės įtakos visą Prancūzijos pramonę, kuri visada turi suteikti daugiau garantijų ir eiti daugiau nuolaidų nei konkurentų sėkmingai plėtoti verslą užsienyje."