2015 m. liepos 14 d., antradienis

Ar man reikia maudytis katė?

Ar man reikia maudytis katė?


Pirmiausia jūs turite duoti atsakymą į klausimą "ar būtina išvis maudytis?

Ar man reikia maudytis katė?
Ar man reikia maudytis katė?


  Look no pobūdį. Iš jūsų daug ten rasite gyvūnus gaunančios vandens vonia? Gyvūnai yra linkę vengti tokias procedūras, jeigu, žinoma, yra ne tie, kurių tarnavimo laikas yra tiesiogiai susijusi su vandeninėje terpėje arba vandens jie rasti savo maistą. Ir, kad ji nėra konkrečiai į plovimo vandenį.

 Jūs turite taip pat suprasti, kad oda turi specialų sluoksnį riebalų išskiriami riebalinių liaukų. Šis sluoksnis apsaugo nuo bakterijų ir vandens valymo gyvūną - net su muilu ir vandeniu - nuplauti šį sluoksnį, todėl gyvūnų apsiginti nuo išorinio pavojaus.

Prieš šimtą metų niekas nebūtų minties, plauti katė. Jie nuėjo neplautų visą savo gyvenimą, nežinant, kad jų elgesys nesutampa su žmogaus higienos sąvokas. Bet tai visos žmonijos bando savo supratimą apie problemų sprendimo perkėlimo į jų augintiniai problema.

Vien tai, kad nėra vienareikšmiai ir gyvybiškai duomenys parodė, kaip dažnai maudytis katė - rodo, kad yra stiprus poreikis dėl kačių tvarka.

Kačių ir taip vienas iš labiausiai švarių gyvūnų, didelė dalis savo laiko higienos procedūrų savaip - sau lyžis viską, kad ir kur jie gali pasiekti.

Ir purvinas katės nemėgsta. Ar matėte katę, kuri būtų - kaip ir kitų šunų - važiavimas per balų ir purvo?

Negalima galvoti apie tuos atvejus, kai katės rengiasi parodose. "Gyventi su vilkais staugia kaip vilkas". Žmogaus ydos, katės priversti juos pateikti nenatūralių procedūras. Katės, dalyvaujantys parodose, išskalbti prieš kiekvieną iš jų suteikti norimą plaukų blizgesį ir spalvą.

Bet kartais katė vis dar sugeba "Plungė". Ar tai bus per "Crazy" žaidimų namuose, kai jis apvirsta į kažką lipni, kad be jos negali laižymas ar gatvėje metu "Vestuvės" ritualus, bet kartais prie visų savininkų iškyla už savo maudymosi poreikį augintinė.

Tada būtina atsiminti keletą dalykų.

Nenaudokite "žmogaus" šampūnas. Iš esmės, negali būti naudojami jų žmonės ir. Tradiciniai šampūnai - mineralinis aliejus, kuris neturi vietą katė, kuri mums patinka, ar ne skrandžio, o po vonios laižys pats.

Akylai dėl to, kad vanduo nebūtų patekti į katės nosies, bet daugiausia ausyse. Ausys galite pabandyti įdėti medvilniniais tamponais.

Maudytis mažose talpose, kurios yra užpildytos iš anksto apie katėms pilvą. Vanduo turi būti karštas, tai geriau, kad buvo neutralus, tai yra, kaip katė ar mažai aušintuvas. Apačioje įdėti bet danga, kuri neleidžia kačių lapelį. Supilkite katė ar ranka arba neperleidžiama posudinki. Padovanoti katė šiek tiek laiko priprasti prie "vonios". Pradėkite kojų nuplauti, uodegos, uodega.

Būtinai išskalaukite katė su šampūnu likučių.

Neplaukite vėsioje patalpoje su skersvėjų. Toje pačioje patalpoje negali būti džiovinami ir kačių.

Visa procedūra turėtų būti vykdoma ramioje atmosferoje, rūpestingai ir meile.

Iš interneto